PRIVE

______________

EXCLUSIEVE WORKSHOP MEDITATIEVE KLEURKUNST
Privé workshop

Heb je zin om een workshop meditatieve kleurkunst te volgen en wil je dat graag alleen doen ipv in een groep dan kan dat ook. Deze workshop vindt plaats in mijn atelier en duurt van 11-16 uur. Je kunt uiteraard kiezen uit de volgende smaken.

VERSCHILLENDE SMAKEN
BASISWORKSHOP MEDITATIEVE KLEURKUNST

De basisworkshop behandelt naast het schilderen, astrologie, numerologie en betekenis van kleur. Je leert jezelf nog beter kennen en brengt dat meteen in de praktijk. Je schildert op muziek en werkt met goede materialen. De resultaten worden uitgelegd, er wordt gekeken naar kleur en vorm, wat de betekenis daarvan is en wat het schilderij voor je kan doen…..

MEDITATIEVE KLEURKUNST EN FENG SHUI

Dit deel behandelt naast het schilderen vanuit je gevoel Feng Shui, oftewel de kunst van het plaatsen, indelen en vormgeven van je leven. Energie moet stromen zowel in je leven als in je huis. Je huis is een weerspiegeling van je leven. Dus als er iets niet helemaal stroomt in je leven kun je dat vrijwel altijd terugvinden in je huis. En als er ergens in je huis of leven een energiestroom stagneert kun je in je schilderijen elementen aanbrengen die er voor zorgen dat die energie weer gaat stromen. Ofwel door kleurgebruik, ofwel door vormgebruik ofwel door de plek waar je het schilderij uiteindelijk gaat ophangen. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag met je geldhoek , je relatiehoek, je carrièrehoek etc. Uiteraard ga je op de dag zelf goed begrijpen waar het over gaat en kun je gericht aan de slag.

MEDITATIEVE KLEURKUNST EN KAARSVLAMLEZEN

Dit deel behandelt naast het schilderen vanuit je gevoel het orakel kaarsvlamlezen. Het leren formuleren en omschrijven van je wens en je levensdroom. Zelf kaarsvlamlezen en de symbolische tekening die daaruit volgt omzetten in schilderkunst. Een mystieke en interessante belevenis.

MEDITATIEVE KLEURKUNST, SYMBOLIEK EN SIGNALEN

Dit deel behandelt naast schilderen vanuit je gevoel symboliek en signalen. Wat is symboliek in het algemeen, welke symbolen horen bij jou (bewust of onbewust) wat zijn signalen, welke signalen heb je gedurende je leven ontvangen en wat heb je ermee gedaan. Welke tekenen zijn er kortgeleden op je pad gekomen en wat ga je ermee doen. Uiteindelijk gaat het erom dat je de signalen en de symboliek voor jou gaat laten werken. Jij zorgt voor betekenis.

je gaat een visionboard maken, jouw symboliek en jouw signalen verwerkt in een wens of toekomstdroom
en daar vervolgens met verf op doek mee aan de slag. Weer een nieuwe techniek. En weer twee kunstwerkjes. 

KOSTEN: 

De privéworkshop kost 275,- all inclusive. Materialen, doeken, koffietafel, lekkere lunch, optionele borrel en alles wat er verder nog bij komt kijken.

PRIVE-WORKSHOP OP LOCATIE

Als je zelf een plek hebt kan ik ook op locatie komen. Bijkomende kosten zijn 25 euro en reiskosten.
Als je geinteresseerd bent in een privé workshop dan kun je me bellen om een afspraak te maken. 06-53288194 of vul ons onderstaand contactformulier in.

Neem direct contact op

3 + 14 =