KLEURKUNST COACHING

______________

Kleurkunstcoaching is een coachingmethode waarmee ik samen met de persoon die gecoacht wil worden een gesprek heb, kleurkaartleggingen doe, numerologie  toepas en inplug op het onderbewustzijn. Hiermee halen we bijzondere mogelijkheden voor het leven van de client naar boven. Het is heel praktisch, soms erg verrassend, het opent de geest en het zorgt ervoor dat de client anders naar bepaalde zaken in het leven gaat kijken. En het kan zijn dat er zich tijdens de coaching iets nieuws aandient waar de client nog niet eerder over heeft nagedacht maar waar  nu ineens de ruimte voor is. Dit is het eerste helft.

Het tweede helft gaan we in mijn atelier aan de slag met  creativiteit om datgene wat tijdens de coaching naar boven is gekomen vorm te geven. Deze creatieve vormgeving is heel individueel en van tevoren niet te benoemen. Verrassing dus.

Ik heb deze kleurkunstoaching ontwikkeld om mensen te laten kijken naar mogelijkheden in hun leven. Zelf ben ik tot bijzondere inzichten gekomen die mij op het pad van de kunst hebben gebracht. Ik heb ondervonden hoe het is om erachter te komen wat mijn ziel van plan was in dit leven. Ik heb mezelf de mogelijkheid gegeven om te luisteren naar mijn innerlijk en deze inzichten om te zetten in daden. Dat gun ik anderen ook.

Duur van de coaching

Voor een kleurkunstcoaching maken we drie afspraken van 2 uur met elke keer een week ertussen omdat ik ook opdrachten geef voor in het dagelijkse leven. Alleen dan komt de client erachter of datgene wat uit de coaching naar voren komt werkbaar is of niet. Ik ben van mening dat inzichten die je niet meteen integreert in je leven weer net zo makkelijk wegdrijven. Dus geef ik tijd om deze in het dagelijkse leven toe te passen.

Resultaat

Mijn streven is om na deze drie sessies ook daadwerkelijk resultaat te boeken.  Vantevoren wordt samen besproken welk resultaat wenselijk is en daar wordt aan gewerkt. Het is van groot belang dat de client coachable is, dus echt gecoacht wil worden en resultaat wil boeken.

Kosten
De kosten voor persoonlijke kleurkunstcoaching zijn 75 euro per uur, inclusief alle materialen, thee en koffie.
Wanneer
De mogelijkheden voor de kleurkunstcoaching zijn in overleg mogelijk door de week overdag, woensdag- en vrijdag- avonden of op zaterdag.

Neem direct contact op

1 + 7 =

ADRES

Perziklaan 72
2564 TX Den Haag

OPENINGSTIJDEN

Op aanvraag

CONTACT

T: 06 – 53 288 194
@: batya@kleurkunst.nl

PORTFOLIO
Bekijk direct